Over ons

House of Figures, opgericht in januari 2003, is een jonge, professionele en onafhankelijk opererende organisatie. Wij zijn actief op het gebied van financieel-administratieve en fiscale dienstverlening in de breedste zin des woords.
Tot de kern-activiteiten van onze onderneming behoren onder meer het voeren van complete administraties van organisaties in het midden- en kleinbedrijf, het geven van fiscale en bedrijfseconomische adviezen aan en het begeleiden van startende ondernemers en het verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften van bedrijven en particulieren.
Dankzij hun ruime ervaring op administratief en fiscaal gebied, zijn de adviseurs van House of Figures in staat om u van gedegen adviezen te voorzien.
Omdat wij niet geconfronteerd worden met hoge "overhead" kosten, zijn onze tarieven zeer concurrerend.
Wij maken gebruik van geavanceerde administratieve en fiscale software, zodat wij u steeds op het hoogst mogelijke niveua van dienst kunnen zijn.

Alle werkzaamheden worden op maat uitgevoerd, volledig naar uw wensen en behoeften.

Ook voor startende ondernemers biedt House of Figures de helpende hand. Wij zetten u graag op het juiste pad. Wij denken met u mee en helpen u, waar nodig, met het opzetten van uw ondernemingsplan, het opzetten en inrichten van uw (verplichte) administratie en het verzorgen van uw boekhouding en fiscale aangiften. Tevens adviseren wij u omtrent de fiscale mogelijkheden en onmogelijkheden binnen uw onderneming.

Wij dragen persoonlijke aandacht en heldere communicatie hoog in het vaandel. Wij maken vooraf duidelijke afspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.